© Mark Kohn
Jozua Douglas

Lestips Kinderboekenweek 2019

Kijk hier voor lestips Kinderboekenweek 2020.

Op 2 oktober begint de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar: Vervoersmiddelen — Reis mee! Een aantal leuke lestips op een rijtje.

Tegeltjeswijsheden

In ons boek Pech onderweg (kerntitel van deze Kinderboekenweek) staan een heleboel eigenzinnige tegeltjeswijsheden. Leesconsulent Meriam kwam op het idee om ze met de klas te gaan maken. Superleuk! In overleg met de uitgever en onze illustrator Geert Gratama hebben we een download gemaakt, zodat je de originele tegeltjes kunt gebruiken. Veel plezier!

 

lestip sjabloon tegeltje

lestips Kinderboekenweek

Illustratie: Geert Gratama

Gratis Ufo-alarm bij Kidsweek!

Als ik vroeger Kidsweek had gehad, was ik nu veel slimmer. Gelukkig is er nu een actie. Lees nu 13 weken Kidsweek voor € 17,50 en krijg GRATIS mijn nieuwste boek Ufo-alarm.

Spaar gratis boeken voor je schoolbieb

Tijdens de Kinderboekenweek kun je sparen voor gratis boeken voor je schoolbieb. Lees meer over deze mooie actie. Lees meer…

Prijsvraag: Jouw naam in mijn boek

Wil jij met je naam in mijn boek? Of weet je nog iemand die per se in mijn boek moet? Doe dan mee met deze unieke prijsvraag!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (2)

 • Alper Unal schreef:

  Hallo,
  Zijn de prijswinnaars bekend voor de prijsvraag van ” een naam voor costa banana 6 ” ?

  Groetjes Alper

  • Jozua Douglas schreef:

   Hoi Alper,

   Ik geloof het wel. Libris maakt het bekend op de website, geloof ik. En ze sturen je ook een mailtje als je hebt gewonnen. Ik weet zelf niet wie er hebben gewonnen omdat ik alleen de inzendingen te zien kreeg en niet de namen van de deelnemers.

   Groetjes,

   Jozua

   Jozua